Objednávání stravy

  • Vytisknout

vepřové výpečky, brambory, dušený špenát / zeleninový salát

Od letošního školního roku měníme způsob výběru stravy. Jídelníčky, které jste zde byli zvyklí stahovat, již nenajdete. Vše bude probíhat pomocí terminálu ve vestibulu školy, pířípadně z domova na internetových stránkách (odkaz níže) nebo je možné využít aplikaci pro mobilní telefony. Kód jídelny je 0920. Věříme, že tato změna přinese zlepšení způsobu stravování.

Pro jednodušší přístup uvádíme dva odkazy:

přístup na jídelníček a výběr stravy

možnost změny hesla a uživatelského nastavení


Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování dle směrnice č. 1169/11 EU

 

1) Obiloviny obsahující lepek (pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a vyrobky z nich) 8) Skořápkové plody a výrobky z nich – jedná se o všechny druhy ořechů
2) Korýši a výrobky z nich 9) Celer a výrobky z něj
3) Vejce a výrobky z nich 10) Hořčice a výrobky z ní
4) Ryby a výrobky z nich 11) Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
5) Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich 12) Oxid siřičitý a siřičitany
6) Sójové boby (sója) a výrobky z nich 13) Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
7) Mléko a výrobky z něj včetně laktózy 14) Měkkýši a výrobky z nich