Objednávání stravy
vepřové výpečky, brambory, dušený špenát / zeleninový salát
Od letošního školního roku měníme způsob výběru stravy. Jídelníčky, které jste zde byli zvyklí stahovat, již nenajdete. Vše bude probíhat pomocí terminálu ve vestibulu školy, pířípadně z domova na internetových stránkách (odkaz níže) nebo je možné využít aplikaci pro mobilní telefony. Kód jídelny je 0920. Věříme, že tato změna přinese zlepšení způsobu stravování.
Pro jednodušší přístup uvádíme dva odkazy:
přístup na jídelníček a výběr stravy
možnost změny hesla a uživatelského nastavení
Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování dle směrnice č. 1169/11 EU
1) Obiloviny obsahující lepek (pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a vyrobky z nich) | 8) Skořápkové plody a výrobky z nich – jedná se o všechny druhy ořechů |
2) Korýši a výrobky z nich | 9) Celer a výrobky z něj |
3) Vejce a výrobky z nich | 10) Hořčice a výrobky z ní |
4) Ryby a výrobky z nich | 11) Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich |
5) Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich | 12) Oxid siřičitý a siřičitany |
6) Sójové boby (sója) a výrobky z nich | 13) Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj |
7) Mléko a výrobky z něj včetně laktózy | 14) Měkkýši a výrobky z nich |