Novinky ze školní jídelny

Vážení rodiče, strávníci,

v rámci zkvalitňování služeb jídelny nabízíme od 1. 9. 2020 novou službu: objednávání stravy přes internet (buď přes www stránky, nebo mobilní telefon).

Díky aplikaci www.strava.cz můžete nyní přihlašovat a odhlašovat stravu prakticky odkudkoli (všechny změny je potřeba potvrdit tlačítkem odeslat, jinak se změny neprovedou). Odhlásit oběd (případně změnit stravu) je možné do 14:00 hodin předcházejícího dne kromě pondělí (nebo jiný první den po volném dni) do 7:15 hodin.

Zde si můžete vybrat jídlo ze dvou chodů, pokud tak neučiníte, automaticky má strávník přiřazen oběd číslo 1. Získáte i přehled o vydané stravě a stavu vašeho konta. Můžete také sledovat historii vašich objednávek a plateb za stravu. Na jídelníčku vždy najdete informaci o alergenech obsažených v konkrétních pokrmech.

Více na:

https://uloziste.visplzen.cz/prilohy_web/zakaznicka_podpora/objednavani_internet/letakstravnik.pdf
https://uloziste.visplzen.cz/prilohy_web/zakaznicka_podpora/objednavani_internet/Strava_navod.pdf

Změnu stravy lze provést i u objednávkového terminálu v budově školy (u vrátnice). Zde je potřeba, aby se strávník přihlásil pomocí přihlašovacího jména a hesla (je stejné jako do mobilní aplikace a na www stránce), nebo prostřednictvím čipu. Čip stojí 115,-- Kč. Nepoškozený čip bude možné po skončení školní docházky odevzdat a peníze budou vráceny.

Terminál bude vydávat i náhradní stravenku (v případě, že si strávník zapomene čip nebo kartu). Zde musí uvést přihlašovací jméno + heslo. První tři stravenky v měsíci jsou zadarmo, další jsou zpoplatněny částkou 5,-- Kč, která bude stržena zároveň se stravným na další měsíc.

Změny ohledně stravy žáků 1. - 3. ročníků budou moci dělat jen rodiče přes web a mobilní aplikaci. Když žáci zapomenou kartu/čip, omluví se u výdejního okénka u kuchařek.

Přihlašovací údaje a heslo do systému dostanete od třídních učitelů na začátku školního roku. Po prvním přihlášení je nutné heslo změnit a zadat v nastavení účtu e-mail (váš nebo zákonného zástupce)!!! Číslo jídelny je: 0920.

Prodej kartičky pro prvňáčky a eventuálně přihlášky ke stravování je možno vyřídit ve dnech 27. a 30. 8. 2021 od 9:00 do 13:00 hod.

Mobilní aplikaci strava.cz pro telefony a tablety s operačním systémem Android si můžete zdarma stáhnout na Google Play, odkaz pro stažení najdete na www.strava.cz. Obdobně i pro telefony Apple.

1. 9. 2021 je výdej obědů od 8:45 do 12:00 hod

Nepřehlédněte!

Václavská školička 2024

Bude probíhat vždy v úterý v těchto termínech: 27. 2., 5. 3., 12. 3., 19. 3. a 26. 3. od 16:00 hod. do cca 16:50 hod. Lekce jsou zaměřeny na rozvoj dovedností…

Inzerát na učitele 1. stupně

Do našeho týmu přijmeme od března 2024 učitele nebo učitelku prvního stupně. Kvalifikační předpoklady: Vysoká škola s kvalifikačními předpoklady pro učitele…

Inzerát na učitele 2. stupně

Do našeho týmu přijmeme od srpna 2024 učitele nebo učitelku druhého stupně. Kvalifikační předpoklady: Vysoká škola s kvalifikačními předpoklady pro učitele…

Zvýšení ceny obědů

U P O Z O R N Ě N Í Vážení rodiče, od 1. září 2023 dojde ke zvýšení ceny obědů ve školní jídelně z důvodu zdražování potravin a energií (na konci srpna se…

VYBUDOVÁNÍ MULTIFUNKČNÍ UČEBNY A ZAJIŠTĚNÍ VNITŘNÍ KONEKTIVITY ŠKOLY

  Projekt VYBUDOVÁNÍ MULTIFUNKČNÍ UČEBNY A ZAJIŠTĚNÍ VNITŘNÍ KONEKTIVITY ZÁKLADNÍ ŠKOLY TŘEBÍČ, HORKA-DOMKY je spolufinancován Evropskou unií.

Odhlásit oběd

Díky aplikaci www.strava.cz můžete nyní odhlašovat stravu prakticky odkudkoli (všechny změny je potřeba potvrdit tlačítkem odeslat, jinak se změny neprovedou).…

Nejbližší akce školy
Nahoru